Om Kvicktvätt i Stockholm

Kvicktvätt startade en kemtvätt i Stockholm 1934.  Idag finns våra kunder över hela Stockholm och du hittar vår butik i Täby.

Kvicktvätt erbjuder kemtvätt och tvättservice åt privatpersoner, företag och restauranger. Vi utför allt – från kemtvätt, restaurangtvätt, mattvätt, skjorttvätt, skomakeri, möbeltvätt vidare till skrädderi här i Stockholm. Vi utför även hushållstvätt där du får dina lakan och handdukar noggrant manglade och pressade.

Kvicktvätt i Stockholm hämtar och levererar tvätt i följande områden:

Stockholm

Täby

Danderyd

Sollentuna

Solna

Bromma

Hässelby-Vällingby

Kungsholmen

Norrmalm

Rinkeby-Kista

Skarpnäck

Spånga-Tensta

Sundbyberg

Södermalm

Östermalm

Ett miljövänligt val

Vi värnar om allas vår miljö och använder oss därför av Grön El till vår energikrävande produktion. Vi gör alltid vårt bästa för att göra effektiva och samtidigt miljöanpassade val dagligen. Det innebär att vi ständigt vidareutvecklar vår tvättprocess för att kunna nyttja nyare och mer miljövänliga produkter så fort de kommer ut på marknaden. Med hjälp av vår mätutrustning och clarus tvättprocess för effektiv avvattning kan vi även garantera att vi tvättar all sorts tvätt i rätt temperatur.

Eftersom det är viktigt för oss med rätt miljöval utan försämring av kvaliteten ställer vi även höga krav på våra leverantörer så att även de gör miljövänliga val gällande transport, tillverkning och innehåll i produkterna.

Kom och prova vårt breda utbud av tjänster – ring oss på 08-758 14 94  eller maila till info@kvicktvatt.se, vi svarar så fort vi kan. När du vänder dig till oss på Kvicktvätt kan du alltid räkna med en snabb och professionell tvättservice av hög kvalitet.