Kvicktvätt utför vätt av båtkapell och förtält

Tvätt av båtkapell

Hämtning och leverans ingår

Kvicktvätt i Täby erbjuder tvätt av båtkapell samt impregnerar och reparerar. Vi byter även rutor, dragkedjor, lappar och lagar. Hos Kvicktvätt kan du även rengöra balkongskydd och dynor.

Vi på Kvicktvätt har stor erfarenhet av tvätt av båtkapell samt impregnering av alla former och storlekar. Eftersom vi även är ett skrädderi kan vi dessutom laga skador och slitage som uppstått vid användning av kapellet. För frågor når du oss på oss på 08-758 14 94 eller beställ tvätt och hämtning nedan.

Båtkapell skyddar effektivt mot väder och vind men inte utan att det smutsigt, regelbunden kapelltvätt gör att kapellet skyddar lika bra som nytt och gör dessutom att din bår ser ännu bättre ut.

Priser för tvätt av båtkapell och segel

Bomkapell

Tvätt , impregnering & polering av rutor ingår

  • Sprayhood, 1 900 kr
  • Sprayhood / Sittbrunnskapell, 2 600 kr
  • Busterkapell, 2 500 kr
  • Mögel, tilläggsavgift för mögligt kapell, +750 kr

Båtkapell

Tvätt , impregnering & polering av rutor samt UV skyddande behandling av plastrutor in- samt utsida med Aerospace Protection 303 ingår.

  • 0-10 kvm, 2 200 kr
  • 11-15 kvm, 3 000 kr
  • 16-20 kvm, 4 000 kr
  • över 20 kvm, +150 kr/kvm
  • Mögel, tilläggsavgift för mögligt kapell, +750 kr

Segel

Tvätt , impregnering & polering av rutor ingår

  • Fr. 200 kr/kvm

Låt Kvicktvätt ta hand om tvätt av ditt båtkapell

Viktig information angående tvätt av kapell

Tvätt av kapell innebär mekaniskt bearbetning för hand. Sol, ständig fukt och salt torkar ut fibrer, då kan visa sömmar brista under tvätt. Därför erbjuder vi ett hållbart underhåll av ditt båtkapell med sömnad vid behov.

Obs! Tvättade och impregnerade kapell kan läcka de första gångerna vid regnväder , detta är helt normalt. Den nytvättade sömmen måste bli fuktig innan den blir helt tät.

Priser på reparationer

Vi kan göra en översyn av ditt båtkapell, granska sömmar, blixtlås och åtgärdar det som behöver repareras som t.ex. byta eller laga ruta på båtkapell etc. Pris för reparation av kapell, 750 kr/h.

Tvätt av båtkapell i följande områden 

Kvicktvätt i Stockholm hämtar och levererar tvätt av båtkapell i följande områden:

Täby
Danderyd
Djursholm
Sollentuna
Vallentuna
Åkersberga
Norrtälje
Vaxholm
Norrtälje
Solna
Bromma

Hässelby-Vällingby
Kista
Kungsholmen
Norrmalm
Skarpnäck
Spånga
Sundbyberg
Södermalm
Östermalm
Värmdö

Kvicktvätt erbjuder kemtvätt och tvättservice åt privatpersoner, företag och restauranger. Vi utför allt från kemtvätt, restaurangtvätt, mattvätt, skjorttvätt, skomakeri, möbeltvätt vidare till skrädderi här i Stockholm. Vi utför självklart även hushållstvätt där du får dina lakan och handdukar noggrant manglade och pressade.

Här kan du få mer information om hur du tar hand om ditt kapell: Båtguide.nu