Professionell restaurangtvätt i Stockholm

Det är inte endast i köket som hygienen är viktig på en restaurang – även gästerna kräver en ren och fräsch lokal med bländade, vita dukar på borden och lika rena servetter. Det, i kombination med god mat, ger gästen den maximala upplevelsen.

När du anlitar oss på Kvicktvätt för din restaurangtvätt innebär det att du alltid har tillgång till rena dukar, servetter, handdukar för köket och rena, fräscha kläder till personalen. Bordsdekorationer och dukar kan lätt bli till en stor kostnad om det ständigt behöver skaffas nytt, men med Kvicktvätt som sköter om din restaurangtvätt kan du alltid lita på att leveranserna anländer enligt överenskommelse. Vi vet hur beroende en restaurang är av det för att allt ska fungera.  Vid behov hyr vi även ut bordslinne och annat restauranggods.

Tvätt och mangel

Med en lång erfarenhet av restaurangtvätt över hela Stockholm kan vårt tvätteri hantera alla typer av material, färger och mönster. Självklart manglar vi dina dukar och servetter så dessa inte endast ser vackra ut på borden, de får även får en förlängd livstid.

Kostnadsfri leverans – fakturering erbjuds

När du anlitar oss på Kvicktvätt kan du i lugn och ro ägna dig åt att ge dina gäster den upplevelse de önskar få. Tillsammans ordnar vi så att varje måltid på din restaurang blir en upplevelse över det vanliga.

  • Hämtar och lämnar utan extra kostnad – vi kommer tillsammans överens om tid.
  • Håller leveranstiderna.
  • Erbjuder fakturering

Tryggt val

Effektivisera din restaurang och låt din restaurang bli till en upplevelse för dina gäster – ring oss på 08 – 758 14 94  eller maila till info@kvicktvatt.se idag. Vårt tvätteri är med vår kunskap och erfarenhet det trygga alternativet för dig som vill få praktisk hjälp du alltid kan lita på. Oavsett hur stor eller liten din restaurang än är.