Experten på mattvätt i Täby

Kvicktvätt är expert på mattvätt

Kvicktvätt i Täby är expert på mattvätt i Stockholm.  Vi erbjuder matttvätt över hela Stockholm. När du lämnar din matta till oss kan du vara säker på att den är i erfarna händer. Är du osäker på något så hjälper vi dig att få den service du behöver.

Vi kan rengöra och tvätta bland annat orientaliska mattor, trasmatta, gummimatta, Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta, Katal, Kina m.fl.

För frågor når du oss på oss på 08-758 14 94 eller beställ tvätt och hämtning nedan.

Vad kostar mattvätt?

150 kr per kmv för dessa : Trasmattor – Plastmattor 
199 kr per kvm för dessa: Kelim, Wilton Rörlakan, Ryamatta
230 kr per kvm för dessa : Kina – Orient
OBS!! Mattor större än 9 kvm kostar 100 kr extra/kvm.

Se mattvätt pris och övriga tjänster här

Viktigt att veta: Informera oss så mycket det går om mattan, till exempel om du vill att i ska ta bort fläckar på din matta och vad det är för fläckar, slitage och  färgförändringar. Dessutom kan nya färgstarka mattor fälla överflödigt färg. Vid eventuellt byte av adress eller express service, så tillkommer en extra avgift enligt överenskommelse med kund

BESTÄLL MATTVÄTT OCH HÄMTNING ONLINE

Dina mattor hjälper till att hålla dina golv i ett bättre skick, de skyddar mot smuts- skräp och mot annat som riskerar att ge ett sämre intryck. Det är därför viktigt att man använder sig av mattor som skyddar golven och det är också väldigt viktigt att dessa mattor hålls rena och fräscha. En smutsig matta riskerar att ge en motsatt effekt än vad du vill nå. Lämna in din matta till oss eller låt oss ta hand om den på plats hos dig,

Ge dina gäster ett perfekt intryck

Kvicktvätt är experten på mattvätt i Stockholm. Använd dig av vår service för tvätt och borttagning av de fläckar och smuts som du vill få bort och känn hur du hela tiden kan ge dina gäster- eller dina kunder ett perfekt intryck genom rena, fräscha och snygga mattor. 

Ta bort fläckar på matta, skötsel och rådgivning

Din matta behöver omvårdnad. Därför är det viktigt att dammsuga mattan, få bort fläckar på mattan med en mjuk borste samt tvätta din matta på båda sidorna med jämna mellanrum. Kvicktvätt, experten på mattvätt i Stockholm, kan ta bort de flesta fläckar på en matta till exempel vin , te, choklad, stearin, skokräm, mjölk, grädde, ägg, bär, gräs, socker, urin, mm.

Så här gör du om olyckan är framme

Är olyckan framme och du får en fläck på mattan hemma och försöker få bort fläcken, gör så här : Hämta omedelbart tygtrasor eller hushållspapper för att suga upp så mycket som möjligt av fläcken . OBS GNID INTE!
Lämna därefter direkt in mattan till oss så vi får förutsättningarna att med professionella resurser ta bort din fläck permanent från mattan.
Dagens textilier består ofta av nya material och färger, dessa kräver en professionell hantering för att uppnå ett fullgott resultat.

Fördelarna med en professionellt skött matta är.

  • Längre livslängd
  • Mindre svåra skador
  • Ett högre ekonomiskt värde
På den här sidan kan du få fler tips på hur du tar hand om dina mattor

Varför det är viktigt att tvätta och rengöra sina mattor

Rengöring av mattor är en viktig del av ditt hushållsarbete eftersom det hjälper till att bibehålla hygienen och utseendet på dessa textilier. Förutom att ge en ren och fräsch känsla i ditt hem, finns det flera praktiska skäl till varför det är viktigt att regelbundet rengöra sina mattor.

Smutsiga mattor kan orsaka hälsoproblem

För det första samlar mattor lätt smuts, damm och allergener som kan orsaka hälsoproblem. Detta inkluderar mikroskopiska partiklar som pollen, mögel och dammkvalster, som kan orsaka allergier och astma. Genom regelbunden rengöring av mattorna kan du förbättra luftkvaliteten i ditt hem och minska risken för hälsoproblem.

Regelbunden rengöring håller mattan fräsch

För det andra kan skador och missfärgningar på mattor orsakas av orenheter och spill som inte tas bort. Förutom att det kan göra att din matta ser utsliten och tråkig ut kan det också göra det svårare att få bort fläckar och missfärgningar i framtiden. Genom att rengöra hela mattan regelbundet, kan du hålla den fräsch och undvika kostsamma reparations- och ersättningskostnader.

Förläng livslängden på mattan med regelbunden rengöring

För det tredje är rengöring av mattor också viktigt för att förlänga livslängden på dessa viktiga textila golvbeläggningar. Genom att ta bort orenheter och skador, kan du förbättra mattans hållbarhet och förhindra att den bryts ner och blir sliten alltför snabbt.

Tvätta din matta hos en expert på mattvätt

Slutligen, det är viktigt att nämna att rengöring av mattor är en viktig uppgift som inte bör underskattas. Det ä rmånga som upplever att det är svårt att tvätta matta hemma. Låt oss på Kvicktvätt  som är expert på mattvätt ta hand om din matta.

Och kom ihåg, genom att följa rekommendationerna för rengöring och vård av dina mattor kan du hålla ditt hem rent, fräscht och säkert för din familj.