KVICKTVÄTT TAR HAND OM DIN HUSHÅLLSTVÄTT

Till vår butik i Täby kan du lämna in skjortor, blusar, kostymer, sängkläder, överkast, linnedukar, servetter och gardiner m.m. När du lämnar din hushållstvätt till oss kan du vara säker på att den är i erfarna händer. Är du osäker på något så hjälper vi dig att få den service du behöver. Här finner du vår aktuella prislista

För frågor når du oss på oss på 08-758 14 94 eller beställ tvätt och hämtning och leverans nedan.

BESTÄLL KEMTVÄTT OCH HUSHÅLLSTVÄTT ONLINE

Kvicktvätt tar hand om din hushållstvätt

Hushållstvätt

Vi tvättar sängkläder så som lakan, örngott, påslakan, sängöverkast samt vanliga dukar, linnedukar och servetter. Vittvätten sorteras fläckbehandlas och numreras noggrant , tvättas och manglas sedan viks ihop och paketeras för leverans. Bordsdukar stora och små tvättas och manglas och vikes på rätt sätt. Lämna dina sängkläder hos oss för att få många sköna nätter. All tvätt manglas i en stor ångmangel av märket STAHL.

Låt Kvicktvätt ta hand om dina gardiner

Gardintvätt

Det är många som inte tänker på att gardinerna behöver tvättas. Man tycker att det är svårt och otympligt att tvätta dem och få dem att hålla samma kvalitet som innan tvätten. Lämna in dina gardiner till Kvicktvätt så får du tillbaka dem i skick som nya inom kort. Vi tvättar gardiner åt bådeprivatkunder till större kunder såsom restauranger och hotell.

Lämna in dina skjortor till Kvicktvätt

Skjorttvätt

Skjortorna räknas noggrant och markeras kund för kund med vårt datoriserade markeringssystem. Sedan fläckbehandlas , tvättas , sorteras , plastas eller paketeras för leverans. Vi rekommenderar våra kunder att man alltid har skjortan rättvänd och att man knäpper upp alla knappar för lätthanteringens skull. Hos oss på kvicktvätt kan du få dina skjortor på galge eller vikta i paket. Vi vill reservera oss för att dåliga knappar går sönder i tvättprocessen.

 

Du behöver inte komma till oss!

Vi hämtar och levererar din tvätt GRATIS om summan överstiger 1500 kr.

Ring oss för mer info.

Tvättprocess

Kemtvätt:

Alla kläder fläckbehandlas nogrant och tvättas i perkloretylen.
Viktigt att veta: När man tvättar ett plagg för första gången kan det bli strukturförändringar och färgfällning.
Vi vill även reservera oss för axelvaddar, släppta sömmar, knappar, spännen och blixtlås vid tvätt.
Vi rekommenderar att man alltid lämnar kvar tvättrådet på plagget. Avlägsna inte tvättrådet, för eventuella garantier.
Är ni osäkra över något kan ni alltid kontakta oss eller ställa era frågor direkt i butiken.92