Beställ möbeltvätt hos Kvicktvätt

Beställ möbeltvätt hos Kvicktvätt

Beställ din möbeltvätt hos oss på Kvicktvätt i Täby.  Hos Kvicktvätt kan du lämna in alla slags möbelöverdrag för soffgrupper, fåtöljer, pallar, matsalsstolar, även antika- och företagsmöbler för möbeltvätt och textilskyddsbehandling. Anlita oss för sofftvätt och annan textiltvätt och vi vågar lova att du inte kommer att bli besviken.

Vi hämtar och lämnar i hela Storstockholmsområdet. Vi innehar ansvarsförsäkring.

All tvätt av möbler och möbelöverdrag sker hos oss med våra industrimaskiner.

BESTÄLL MÖBELTVÄTT SAMT HÄMTNING ONLINE

Vi rekommenderar att du anlitar ett kompetent företag för tvätt och rengöring av möbler. På Kvicktvätt tar vi vårt arbete på största allvar och erbjuder ett utomordentligt slutresultat.

Har du rödvinsfläckar eller annat behov av fläckborttagning på dina möbler? Vi rengör och tvättar alla typer av möbler och inredningstextilier med miljövänliga och effektiva metoder som ger ett bra resultat.

Rengöring av möbler för både företag och privatpersoner

Kvicktvätt erbjuder rengöring av möbler i Täby och hela Stockholm till både privatpersoner och företag. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Ett miljövänligt val

Vi värnar om allas vår miljö och använder oss därför av Grön El till vår energikrävande produktion. Vi gör alltid vårt bästa för att göra effektiva och samtidigt miljöanpassade val dagligen. Det innebär att vi ständigt vidareutvecklar vår tvättprocess för att kunna nyttja nyare och mer miljövänliga produkter så fort de kommer ut på marknaden. Med hjälp av vår mätutrustning och clarus tvättprocess för effektiv avvattning kan vi även garantera att vi tvättar all sorts tvätt i rätt temperatur.

Eftersom det är viktigt för oss med rätt miljöval utan försämring av kvaliteten ställer vi även höga krav på våra leverantörer så att även de gör miljövänliga val gällande transport, tillverkning och innehåll i produkterna.

Kom och prova vårt breda utbud av tjänster – ring oss på 08-758 14 94  eller maila till info@kvicktvatt.se, vi svarar så fort vi kan. När du vänder dig till oss på Kvicktvätt kan du alltid räkna med en snabb och professionell tvättservice av hög kvalitet.

Undrar du hur du kan vårda och ta hand om möbler i olika material? Folkhemmet har en bra sida med råd och tips: Folkhemmet.se