Du behöver inte komma till oss!
Vi hämtar och levererar din tvätt Gratis
om summan överstiger 950 kr.
Ring oss för mer info.

Vi tvättar dina mattor med stor kunskap och erfarenhet.
Gratis leverans om summan överstiger 950 kr.

Behöver du sy in kostymen, klänningen
eller skjortan? Vi hjälper gärna till.
Kontakta oss för mer info!

10 skjortor 200 kronor på galge

Om du är nöjd säg till andra...
Om du är missnöjd säg till mig...
Vi tar vårt arbete och våra kunder på allvar..
Daniel

Om Kvicktvätt i Stockholm

Redan 1934  startade Kvicktvätt sin första kemtvätt i Stockholm och har sedan dess vidareutvecklats och vuxit.  Idag hittar du oss i Täby .

Idag  erbjuder vi kemtvätt i Stockholm åt både privatpersoner, restauranger och företag där vi utför allt inom restaurangtvätt, mattvätt, skjorttvätt, möbeltvätt och skrädderi. Vi utför även hushållstvätt där du snabbt och bekvämt får dina lakan och handdukar manglade och pressade.

Kvicktvätt – Varför då?

Vi värnar om allas vår miljö och använder oss därför av Grön El till vår energikrävande produktion, utan att göra avkall på kvaliteten. Vi gör alltid vårt bästa för att dagligen göra effektiva och samtidigt miljöanpassade val. Det innebär att vi ständigt vidareutvecklar vår tvättprocess för att kunna nyttja nyare och mer miljövänliga produkter när de kommer ut på marknaden. Vi kan även garantera att vi tvättar all sorts tvätt i rätt temperatur tack vare vår mätutrustning och clarus tvättprocess för effektiv avvattning.

Bortsett från oss själva ställer vi även höga krav på våra leverantörer så att även de gör miljövänliga val gällande transporter, deras tillverkning och innehållet i produkterna.

Kom och prova vårt breda utbud av tjänster – ring oss på 08 – 758 14 94  eller maila till info@kvicktvatt.se, vi svarar så fort vi kan. När du vänder dig till oss på Kvicktvätt kan du alltid räkna med en snabb och professionell tvättservice av hög kvalitet.