Kvicktvätt erbjuder mattvätt i hela Stockholm

Kvicktvätt jobbar med mattvätt över hela Stockholm. När du lämnar din matta till oss kan du vara säker på att den är i erfarna händer. Är du osäker på något så hjälper vi dig att få den service du behöver.

För frågor når du oss på oss på 08-758 14 94 eller beställ tvätt och hämtning nedan.

Priser på mattvätt

165 kr per kvm för dessa : kina – Orient – Indo – Gabbeh – Tibet – Hampa – Kokos – Sisal – Ullmatta – Röllakan – Dhurrie – Flossa – Wilton – Rya – Linnerya .
140 kr per kmv för dessa : Trasmattor – Plastmattor .
OBS!! Mattor större än 10 kvm kostar 250 kr per kvm.

Viktigt att veta: Informera oss så mycket det går om mattan, till exempel fläckar, slitage och  färgförändringar. Dessutom kan nya färgstarka mattor fälla överflödigt färg.5

BESTÄLL MATTVÄTT OCH HÄMTNING ONLINE

Dina mattor hjälper till att hålla dina golv i ett bättre skick, de skyddar mot smuts- skräp och mot annat som riskerar att ge ett sämre intryck. Det är därför viktigt att man använder sig av mattor som skyddar golven och det är också väldigt viktigt att dessa mattor hålls rena och fräscha. En smutsig matta riskerar att ge en motsatt effekt än vad du vill nå.

Använd dig av vår service för mattvätt och känn hur du hela tiden kan ge dina gäster- eller dina kunder den känsla de vill ha – ge ett perfekt intryck genom rena, fräscha och snygga mattor.

Fläckborttagning, skötsel och rådgivning

Kvicktvätt kan ta bort de flesta fläckar på en matta till exempel vin , te, choklad, stearin, skokräm, mjölk, grädde, ägg, bär, gräs, socker, urin, mm.
Är olyckan framme och du får en fläck på mattan hemma och försöker ta bor fläcken.

Gör så här : Hämta omedelbart tygtrasor eller hushållspapper för att suga upp så mycket som möjligt av fläcken . OBS GNID INTE!
Lämna därefter direkt in mattan till oss så vi får förutsättningarna att med professionella resurser ta bort din fläck permanent från mattan.
Dagens textilier består ofta av nya material och färger, dessa kräver en professionell hantering för att uppnå ett fullgott resultat.

Fördelarna med en professionellt skött matta är.

  • Längre livslängd
  • Mindre svåra skador
  • Ett högre ekonomiskt värde

Hyr dina mattor av Kvicktvätt

Hyr dina mattor av oss redan idag så kommer vi därefter överens om hur frekvent du vill ha dem tvättade. Vi utformar gemensamt ett system där vi genomför en mattvätt och löpande levererar rena, fräscha och inbjudande mattor för dina lokal, din restaurang eller din verksamhet – oavsett var i Stockholm den är belägen.

Ge det där lilla extra till din lokal som får dina kunder- och dina gäster att känna sig välkomna genom ett varmt mottagande. Inredning börjar nedifrån och mattor skonar dessutom dina golv. Kvicktvätt erbjuder vår erfarenhet, kunskap och perfekta service för mattvätt i Stockholm till just dig och din verksamhet.

Entremattor

Ett effektivt sätt att profilera företaget är med en logomatta.
Alternativt kan ni hyra någon av våra standardmattor utan logga.

Med matta slipper ni få in smutsen i lokalen,
golvslitaget minskar, det ser renare och därmed fräschare ut.

Du kan välja bland ett stort antal färger. Vi sköter mattbyten och tvätt.
Byte av mattorna sker efter överenskommen intervall.

Vi tillhandahåller bl.a:

  • Logomattor
  • Gummimattor
  • Entrémattor
  • I olika färger