Perfekt mattvätt i hela Stor stockholm

Dina mattor hjälper till att hålla dina golv i ett bättre skick, de skyddar mot smuts- skräp och mot annat som riskerar att ge ett sämre intryck. Det är därför viktigt att man använder sig av mattor som skyddar golven och det är också väldigt viktigt att dessa mattor hålls rena och fräscha. En smutsig matta riskerar att ge en motsatt effekt än vad du vill nå.

Använd dig av vår service för mattvätt och känn hur du hela tiden kan ge dina gäster- eller dina kunder den känsla de vill ha – ge ett perfekt intryck genom rena, fräscha och snygga mattor.

Kvicktvätt jobbar med mattvätt över hela Stockholm vi utför mattvätt med omsorg och noggrannhet, när du lämnar din matta till oss kan du vara säker på att den är i erfarna händer är du osäker på något så hjälper vi dig att få den service du behöver. Och vi ser fram emot att höra från dig redan idag.

Viktigt att veta: informera oss så mycket det går om mattan, till exempel fläckar, slitage , färgförändringar .
Dessutom kan Nya färgstarka mattor fälla överflödigt färg.

Fläckborttagning, skötsel & rådggivning

Kvicktvätt kan ta bort de flesta fläckar på en matta till exempel vin , te, choklad, stearin, skokräm, mjölk, grädde, ägg, bär, gräs, socker, urin, mm.
Är olyckan framme och du får en fläck på mattan hemma och försöker ta bor fläcken.
Gör så här : Hämta omedelbart tygtrasor eller hushållspapper för att suga upp så mycket som möjligt av fläcken . OBS GNID INTE !.
Lämna därefter direkt in mattan till oss så vi får förutsättningarna att med professionella resurser ta bort din fläck permanent från mattan.
Dagens textilier består ofta av nya material och färger, dessa kräver en professionell hantering för att uppnå ett fullgott resultat.
Fördelarna med en professionellt skött matta är.

  • Längre livslängd
  • Mindre svåra skador
  • Ett högre ekonomiskt värde

Priser på mattvätt

160 kr per kvm för dessa : kina – Orient – Indo – Gabbeh – Tibet – Hampa – Kokos – Sisal – Ullmatta – Röllakan – Dhurrie – Flossa – Wilton – Rya – Linnerya .
140 kr per kmv för dessa : Trasmattor – Plastmattor . Obs !! alla mattor som är över 10 kvm så kostar det 50 kr extra per kmv.

Hyr dina mattor av Kvicktvätt

Hyr dina mattor av oss redan idag så kommer vi därefter överens om hur frekvent du vill ha dem tvättade. Vi utformar gemensamt ett system där vi genomför en mattvätt och löpande levererar rena, fräscha och inbjudande mattor för dina lokal, din restaurang eller din verksamhet – oavsett var i Stockholm den är belägen.

Ge det där lilla extra till din lokal som får dina kunder- och dina gäster att känna sig välkomna genom ett varmt mottagande. Inredning börjar nedifrån och mattor skonar dessutom dina golv. Kvicktvätt erbjuder vår erfarenhet, kunskap och perfekta service för mattvätt i Stockholm till just dig och din verksamhet.

Kapelltvätt

Båtkapell skyddar effektivt mot väder och vind men inte utan att det smutsigt, regelbunden kapelltvätt gör att kapellet skyddar lika bra som nytt och gör dessutom att din bår ser ännu bättre ut.
Vi på kvicktvätt har stor erfarenhet av att tvätta kapell av alla former och storlekar. Eftersom vi även är ett skrädderi kan vi dessutom laga skador och slitage som uppståt under bruksanvändning av kapellet.

Obs! Tvättade och impregnerade kapell samt tält kan läcka de första gångerna vid regnväder , detta är helt normalt. Den nytvättade sömmen måste bli fuktig innan den blir helt tät.

Entremattor

Ett effektivt sätt att profilera företaget är med en logomatta.
Alternativt kan ni hyra någon av våra standardmattor utan logga.

Med matta slipper ni få in smutsen i lokalen,
golvslitaget minskar, det ser renare och därmed fräschare ut.

Du kan välja bland ett stort antal färger. Vi sköter mattbyten och tvätt.
Byte av mattorna sker efter överenskommen intervall.

Vi tillhandahåller bl.a:

  • Logomattor
  • Gummimattor
  • Entrémattor
  • I olika färger